e
Banner

Etiketler: claus lassen



DHL Express Türkiye’ye yeni CEO


Yayın: 21-12-2016
Etiketler: atama claus lassen

Dünyanın lider uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, Türkiye’de yaklaşık 4 yıldır Markus Reckling liderliğinde sürdürdüğü başarılı faaliyetlerine Claus Lassen ile devam edecek.




DHL’den 21. Yüzyılın Baharat Ticareti raporu


Yayın: 15-06-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi

DHL’in “21. Yüzyılın Baharat Ticareti” raporuna göre, uluslararası e-ticaretin 2020 yılına kadar yurtiçi e-ticarete oranla 2 kat hızlı büyümesi bekleniyor. Bu büyüme hızıyla 2015 yılında 300 milyar dolar olan uluslararası e-ticaret hacminin 2020 yılında 900 milyar dolara çıkacağı öngörülüyor.




E-Ticaret B2B’yi dönüştürüyor


Yayın: 03-07-2018
Kategori: Lojistik

DHL’in Cranfield School of Management ile birlikte hazırladığı rapor, B2B şirketlerinin dinamik olarak büyüyen uluslararası e-ticaret alanında başarıyla rekabet edebilmeleri için izlemeleri gereken stratejilere dikkat çekiyor. B2B (işletmeler arası) müşterileri giderek daha çevik, ölçülebilir ve B2C (üreticiden nihai tüketiciye) benzeri bir deneyim beklentisi içinde. 




DHL Ormanı yeni tohumlarla büyüyor


Yayın: 08-07-2020
Kategori: Lojistik

Deutsche Post DHL Grubu’nun “2050 yılında sıfır emisyon” hedefi kapsamında çalışmalarını sürdüren DHL Express Türkiye, 2019 sonunda çevre odaklı sosyal girişim ecording ve Orman Genel Müdürlüğü iş birliğiyle başlattığı “Seninle Daha Yeşil” projesini yeni tohumlarla sürdürüyor.​ Bu kapsamda ilk 5 ayda gerçekleştirilen GoGreen İklim Nötr gönderiler ve filtre kullanımları için toplam 16.000 yeni akasya, alıç, iğde, badem ve sedir tohumu Ankara’nın Polatlı ilçesinde ecoDrone’lar aracılığıyla toprakla buluşturuldu.​




DHL Express, e-ticarette tarihi zirve bekliyor


Yayın: 27-11-2020
Kategori: Lojistik

Covid-19, e-ticaretteki yükselişi daha da hızlandırırken küreselleşme ve dijitalleşme, çevrimiçi alışverişi ve dünyanın dört bir yanına gönderilen kargo miktarını yeni zirvelere taşıyor. DHL Express’in global ağında bu sene yüksek sezonda, 2019’un aynı dönemine kıyasla %50’den fazla hacim artışı olması bekleniyor. 10 binin üzerinde ek istihdam, yeni uçaklar ve yıllık ortalama 1 milyar euro’luk yatırım ile ciddi oranda büyütülen operasyon kapasitesi sayesinde DHL Express, artan talebi karşılamaya hazır. 




DHL Küresel Bağlantılılık Endeksi 2020 açıkladı



DHL ve New York Üniversitesi Stern İşletme Fakültesi, DHL Küresel Bağlantılılık Endeksi 2020’yi yayınladı. Rapora göre küresel ticarette yeniden güçlü bir sıçrama gerçekleşti ve dünya çapında ekonomiler bu sayede ayakta kalabildi. Uluslararası dolaşım gerçekleştiren kişi sayısı dibe vururken “dijital küreselleşme” büyük bir ivme kazandı. Hollanda, Singapur, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri ve İrlanda gibi ülkeler ise bu trende liderlik ediyor.




DHL Express geleceğin lojistikçileriyle buluştu



Dünyanın lider uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express ve İstanbul Üniversitesi Lojistik kulübü ortak bir projeye imza attı. Tüm lojistik öğrencilerinin katılımına açık olan ve iki gün süren webinar serisi boyunca DHL Express üst yönetimi gençleri lojistik sektörünün geleceğine dair aydınlatırken onlardan gelen sorulara yanıt verdi.




DHL Express, dünyanın en iyi işverenleri arasında



Dünyanın lider ekspres taşımacılık hizmetleri sağlayıcısı, her kıtada temsil edilen ve 48 ülkede performansı tanınan dünyanın en iyi işverenlerinden biri oldu  DHL Express, üst üste yedinci kez Dünyanın En İyi İşverenleri arasında yerini aldı.




DHL Ormanı için son tohumlar da atıldı


Yayın: 02-02-2021
Kategori: Lojistik

DHL Express Türkiye’nin daha yeşil bir geleceğe katkıda bulunma hedefiyle başlattığı “Seninle Daha Yeşil” projesi tamamlandı. Proje kapsamında 2020 yılında gerçekleştirilen her bir GoGreen İklim Nötr gönderi ve projeye özel oluşturulan Instagram filtresiyle yapılan her bir çekim için toplam 50 bin yeni tohum toprakla buluştu.